Takaisin ilmoitusta jättämään


SÄÄNNÖT:
onko ilmoituksesi poistettu?

IN ENGLISH:
Advertising Rules

KUVAT:
Aidoksi ja ei-aidoksi äänestäminen

Paremmat Seksitreffit - tietosuoja ja ohjeet


Millainen on hyvä deitti-ilmoitus?

Herrasmiesopas

Millainen on hyvä deitti-ilmoitus?

Millainen on hyvä deitti-ilmoitus:

1. Käytä edustavaa kuvaa.
Tämän pitäisi olla itsestään selvää. Valitse tuore kuva joka on hyvän näköinen. Pidä huoli siitä että näytät kuvassa siltä kuin luonnossakin. Jotkut ihmiset voivat ottaa itsestään glamouri kuvia erikoisista kuvakulmista mutta tämä tuottaa ikävän pettymyksen aidon tapaamisen yhteydessä.

2. Ole positiivinen
Ole positiivinen profiilissasi. Älä kirjoita kaikesta mikä stressaa sinua elämässä. Seuranhakuprofiili ei ole oikea paikka avautua elämän ongelmista. Seuranhaussa on tarkoitus puhua positiivisesti ja keskustella asioista joista saa iloa elämään. Kirjoita profiilisi niin että lukija haluaa kokea ja jakaa sen ilon kanssasi. Toki jos etsit masentunutta kumppania, niin silloin voit kirjoittaa huolistasi ja ongelmistasi.

3. Älä valehtele mistään!
Ainakin jos etsit vakioseuraa, ei pidä valehdella, muuten sinulle tulee vaikeuksia kun tutustutte. Toki jos etsit lyhytaikaista seksiseuraa voi muutama sininen valhe mennä läpi, jos et ehdi jäädä niistä kiinni. Emme kuitenkaan suosittele tätä.

4. Näytä millainen olet.
Älä listaa profiiliisi harrastuksiasi ja asioita joista pidät. Näytä ihmisille mitä haluat tehdä. Laita kuva missä olet mielipuuhasi parissa. Tai kerro miltä se tuntuu ja mitä se sinulle antaa. Kerro miltä tuntuu lumilautailla alpeilla, sen sijaan että vain listaat lumilautailun harrastukseksesi. Jos teet näin erottaudut 90% muista profiileista.

5. Vältä kuluneita sanontoja, yritä olla yksilöllinen.
"Hei, minä olen Juha ja pidän bailaamisesta", tuo kuulostaa kuluneelle. Kirjoita asioista joista pidät erilailla kuin muut ja aivan omalla persoonallisella tavallasi. Yritä näin erottautua ja vältä kuluneita sanontoja kaikin tavoin.

6. Kerro mitä oikeasti haluat.
Tee selväksi mitä etsit ja mitä olet. Näin erottaudut toisista ja kun seuraa löytyy ei tule pettymyksiä. Kerro mahdollisimman hyvin mitä etsit parnterissasi. Jos teet näin ottavat juuri ne oikeat ihmiset yhteyttä, koska kirjoittamasi kolahtaa heihin ja he tuntevat että se on juuri heille kirjoitettu.

7. Tee varmuuskopio ilmoituksestasi
Ota itsellesi talteen tekstit ja kuvat joita laitat ilmoitukseesi. Näin uuden ilmoituksen laitto ja mahdolliset muutokset on helppo tehdä.

Kun teet deittiprofiilia haluat varmasti että profiili tekee vaikutuksen. Mitä enemmän huomiota saat sitä parempi.

Näillä neuvoilla voit tehdä profiilin joka erottuu massasta ja toivottavasti tuottaa tulosta.