Ashley Madison - Have an affair. Married Dating, Affairs, Married Women, Extramarital Affair

Takaisin ilmoitusta jättämään


SÄÄNNÖT:
onko ilmoituksesi poistettu?

IN ENGLISH:
Advertising Rules

KUVAT:
Aidoksi ja ei-aidoksi äänestäminen

Paremmat Seksitreffit - tietosuoja ja ohjeet


Millainen on hyvä deitti-ilmoitus?

Herrasmiesopas

Paremmat Seksitreffit - Ohjeet ilmoittajille

Seksitreffit on vapaamielisille aikuisille tarkoitettu seuranhakupalvelu. Paremmat Seksitreffit on luvassa jos noudatat ohjeita ja vinkkejä.

Ilmoituksen jättäminen ja päivittäminen on ilmaista. Ilmoittajat saavat yhteydenotot suoraan ilmaiseksi. Kaikki täällä ilmoittavat ihmiset toimivat itsenäisesti ottaen itse vastuun ilmoituksiensa sisällöstä ja siitä mahdollisesti aiheutuvista iloista ja haitoista.

Lisäämällä ilmoituksesi takaat, että olet yli 18-vuotias ja lähettämäsi valokuvat esittävät vain ilmoituksen jättäjää/jättäjiä ja sinulla on oikeudet kyseisiin valokuviin, eivätkä ne johda ilmoituksen lukijaa harhaan. Lähettämällä valokuvasi annat Seksitreffeille täyden käyttöoikeuden julkaista niitä internet-sivuillamme.

Lue käyttöehdot ja tietosuoja. Seksitreffit ei ylläpidä henkilörekisteriä, palveluun voi rekisteröityä anonyymillä sähköpostilla ja keksityllä nimimerkillä.

Ohjeet seksitreffit ilmoituksen jättämiseen - näitä ohjeita noudattamalla saat paremmat Seksitreffit

1. REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI
Tällä sivulla: www.seksitreffit.fi/treffit/ on oikealla maalippujen yläpuolella linkki REKISTERÖIDY, klikka siitä ja pääset tälle sivulle: www.seksitreffit.fi/treffit/register.php ja täytä kohdat sekä lue ohjeet sivulta.

2. KLIKKAA SÄHKÖPOSTISSASI SAAMAASI VAHVISTUSLINKKIÄ
Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin jossa on vahvistuslinkki jota tarvitsee klikata. Näin tarkistetaan että antamasi sähköpostiosoite on oikea ja toimii. Mikäli sähköpostiohjelmasi ei anna klikata vahvistuslinkkiä on viestissä myös väliaikainen vahvistustunnus joka sinun tulee syöttää viestissä olevaan osoitteeseen.

Jos et saanut vahvistusviestiä tarkista roskapostilaatikkosi ja tarkista että kirjoitit sähköpostiosoitteen oikein kun rekisteröidyit.

3. TUNNUS AKTIVOITUU AUTOMAATTISESTI
Tämän jälkeen käyttäjätunnuksesi toimii ja voit jättää ilmoituksia. Ennen tunnuksen lopullista aktivointia ylläpito saattaa tarvita lisätietoja ilmoituksesi sisällöstä. Se pyyntö tulee sivulle kun yrität kirjautua sisään.

4. LUE SÄÄNNÖT
Ennen kuin jätät ilmoituksen, lue säännöt alla ettei ilmoitustasi poisteta ilman varoitusta.

5. KIRJAUDU SISÄÄN
Kirjaudu sisään tästä: www.seksitreffit.fi/treffit/
Maalippujen yläpuolella on linkki KIRJAUDU SISÄÄN. Klikkaamalla siitä pääset tälle sivulle :www.seksitreffit.fi/treffit/member_login.php
Huomaa että käyttäjätunnuksesi ei ole se nimimerkki jota käytät, vaan se sähköpostiosoite jolla rekisteröidyit. Salasanasi on se salasana jonka itse annoit kun rekisteröidyit, ei se väliaikainen vahvistustunnus joka oli viestissä jolla vahvistit tunnuksesi.

6. SALASANA UNOHTUNUT?
Kirjautumis-sivun oikeassa reunassa on myös valkoisessa ruudussa salasanamuistuttaja josta voit tilata itsellesi uuden salasanan jos olet unohtanut edellisen. Kun kirjaudut sisään kirjoita käyttäjätunnuksesi (=sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi huolellisesti, tietokone ei arvaile mitään vaan tulkitsee jokaisen erilaisen merkin vääräksi.

7. OMA SIVU
Kun olet kirjautunut sisään on oma sivusi maalippujen yläpuolella linkkissä OMA SIVU: www.seksitreffit.fi/treffit/member.php.

8. HALLITSE ILMOITUKSIASI
OMA SIVU sivulla on hieman keskikohdasta vasemmalla päällekkäin kaikki linkit joilla ohjaat ilmoituksiasi (lisää uusi ilmoitus, muokkaa vanha ilmoitus, muuta tiedot jne) kun klikkaat niitä näet mitä voit tehdä.

 

Tietojen siirto:
Seksitreffit ei luovuta tai myy mitään tietoja suoramarkkinointi- tarkoituksiin tai kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän yksiselitteistä suostumusta tietojen siirtoon.

Emme ylläpidä henkilörekisteriä. Sivustolle voi rekisteröityä anonymillä sähköpostiosoitteella ja nimimerkillä. Omaa nimeä tai muita henkilötietoja ei kysytä. Lisätietoja asiasta voit tiedustella: webmaster@seksitreffit.fi

 

 


pid: stat