Victoria Milan - Suomen suurin deittisivusto varatuille

SÄÄNNÖT ILMOITTAJILLE

ADVERTISING RULES

Kuvien VALIDOINTI
Pic VALIDATION

AIDOT KUVAT:
Aito vai ei äänestäminen

REAL PICTURES:
Voting pictures as real or fake

OHJEET ja Tietosuoja

INSTRUCTIONS for advertisers

Hyvä Seksiseuraa-ilmoitus. Guide to a good dating ad.

Herrasmiesopas

Gentleman's guide for datingVARO huijausta

BEWARE of scammers

Paremmat Seksitreffit - Ohjeet ilmoittajille

Seksitreffit on vapaamielisille aikuisille tarkoitettu seuranhakupalvelu. Jos sinäkin haluat paremmat Seksitreffit niin jatka lukemista!

Ilmoituksen jättäminen ja ilmoituksiin vastaaminen on ilmaista, ja ilmoittajat saavat yhteydenotot suoraan ilmaiseksi. Kaikki täällä ilmoittavat toimivat itsenäisesti ja ottavat täyden vastuun omista ilmoituksistaan. Lisäämällä ilmoituksen vakuutat olevasi yli 18-vuotias. Lataamalla valokuvia ilmoitukseesi takaat että ne ovat omiasi ja sinulla on täydet oikeudet kyseisiin valokuviin. Samalla annat Seksitreffeille täyden käyttöoikeuden julkaista ne Seksitreffit.fi sivustoilla. Ilmoittajan on huolehdittava siitä että ilmoitus on oikeassa kategoriassa ja että ilmoitukset ja niiden kuvat eivät ole harhaan johtavia.

Lue käyttöehdot ja tietosuoja. Seksitreffit ei ylläpidä henkilörekisteriä. Palveluun voi rekisteröityä anonyymillä sähköpostilla ja keksityllä nimimerkillä.

Ohjeet seksitreffit ilmoituksen jättämiseen - näitä ohjeita noudattamalla saat paremmat Seksitreffit

1. REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI
Luo itsellesi uusi käyttäjätunnus täällä. Lue tarkasti ohjeet ja täytä kaikki kohdat. Palvelu on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille.

2. KLIKKAA SAAMAASI VAHVISTUSLINKKIÄ
Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin jossa on vahvistuslinkki. Klikkaamalla linkkiä vahvistat että antamasi sähköpostiosoite on oikea ja toimiva ja tunnuksesi voidaan aktivoida. Mikäli sähköpostiohjelmasi ei tue vahvistuslinkkiä, voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi myös viestissä olevalla vaihtoehtoisella linkillä ja väliaikaisella vahvistustunnustunnuksella.

Jos et saanut vahvistusviestiä, tarkista että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein kun rekisteröidyit. Tarkista myös että sähköpostisi ei ole täynnä tai ettei viesti joutunut roskapostilaatikkoon.

3. TUNNUS AKTIVOITUU AUTOMAATTISESTI
Vahvistettuasi sähköpostisi käyttäjätunnuksesi aktivoituu automaattisesti. Voit sen jälkeen kirjautua sisään ja jättää ilmoituksia. Ennen tunnuksen lopullista aktivointia ylläpito saattaa kysyä sinulta lisätietoja ilmoituksesi sisällöstä. Pyyntö tulee kun yrität kirjautua sisään ensimmäisen kerran. Pyyntö saattaa tulla ylläpidolta myös sähköpostin kautta.

4. KIRJAUDU SISÄÄN
Kun kirjaudut sisään, kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi huolellisesti. Huomaa että käyttäjätunnuksesi ei ole se nimimerkki jota käytät, vaan se sähköpostiosoite jolla rekisteröidyit. Salasanasi on se salasana jonka itse annoit kun rekisteröidyit, ei se väliaikainen vahvistustunnus joka oli viestissä jolla vahvistit tunnuksesi.

Jos olet unohtanut salasanasi niin voit tilata uuden väliaikaisen salasanan samalta sivulta josta kirjaudut sisään. Oikeassa reunassa on kenttä johon pitää kirjoittaa käyttäjätunnuksena oleva sähköpostiosoiteesi. Painettuasi Send nappia siihen osoitteeseen lähetetään väliaikainen salasana. Käytä sitä kirjautuaksesi ja vaihda salasanasi heti sen jälkeen omalta sivultasi.

Kirjaudu sisään tästä

5. OMA SIVU
Kirjauduttuasi sisään pääset omalle sivullesi klikkaamalla lippujen yläpuolella olevaa linkkiä OMA SIVU. Täältä löytyy linkit ilmoitusten lisäämiseen ja hallinnoimiseen ja omien tietojen ja asetusten muokkaamiseen. Täällä löytyy myös linkit lisänäkyvyyden ostamiseen.

6. LUE SÄÄNNÖT
Ennen kuin jätät ilmoituksen, lue säännöt tarkasti ettei ilmoitustasi tai siinä olevia kuvia poisteta. Vakava sääntöjen vastainen toiminta saattaa johtaa myös käyttäjätunnuksen sulkemiseen ilman varoitusta.

Ylläpidolla on viime kädessä päätösvalta sivustolla. 

Tietojen siirto:
Seksitreffit ei luovuta tai myy mitään tietoja suoramarkkinointi- tarkoituksiin tai kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän yksiselitteistä suostumusta tietojen siirtoon.

Emme ylläpidä henkilörekisteriä. Sivustolle voi rekisteröityä anonyymillä sähköpostiosoitteella ja nimimerkillä. Omaa nimeä tai muita henkilötietoja ei kysytä. Lisätietoja asiasta voit tiedustella: webmaster@seksitreffit.fi

 

 


stats: stat