naughtybook

Takaisin ilmoitusta jättämään


SÄÄNNÖT:
onko ilmoituksesi poistettu?

IN ENGLISH:
Advertising Rules

KUVAT:
Aidoksi ja ei-aidoksi äänestäminen

Paremmat Seksitreffit - tietosuoja ja ohjeet


Millainen on hyvä deitti-ilmoitus?

Herrasmiesopas

Äänestä tekstiä tai kuvia aidoksi tai ei-aidoksi, tulokset päivittyvät heti.

Äänestysohjeet löytyvät ilmoituksesta siinä olevien plus ja miinus pisteiden vierestä linkkistä jossa lukee ÄÄNESTÄ TÄSTÄ.

Sivuston vierailijat voivat äänestää kuvia tai ilmoitustekstiä ei-aidoksi tai aidoksi. Äänestys ei tarkoita onko kuva tai teksti hyvä vai ei vaan onko se aito. Enemmän feikiksi äänestetyt eivät juurikaan näy UUSIMMAT listassa. Eniten aidoksi äänestetyt löytyvät parhaiten AIDOT listasta. Jos kuvaasi äänestetään feikiksi vaikka se ON OMA eikä sitä löydy MUILTA NETTISIVUILTA, ota yhteyttä webmaster@seksitreffit.fi ja käännämme miinusäänet plussiksi.

Feikiksi äänestäminen on miinus piste, aidoksi äänestäminen on plussa piste. Saapuneiden tekstiviestien summat määrittävät ilmoituksen näkyvät plussa tai miinuspisteet.

Historiapisteet

Ilmoituksessa näkyvät historiapisteet ovat saman ilmoittajan aikaisempien jo poistettujenkin ilmoitusten plussien ja miinusten summa. Näin vanhat synnit ja hyvät teot siirtyvät historiapisteinä uusiin ilmoituksiin. Jokaisella ilmoituksella on historiapisteiden lisäksi omat plussat ja miinukset sekä tekstin että kuvien osalta.

Tällä hetkellä on rajoitus että historiapisteet (= kaikki historian aikana tulleet plussat ja miinukset) pysyvät välillä -10 ja +10. Yksittäisen ilmoituksen plussat/miinukset (tekstit tai kuvat) voi olla edelleen rajoittamattoman isoja tai pieniä.

Jos historiapisteet (jotka on menneisyyden summa) ovat jo tapissa eli +10 ne eivät nouse. Mutta ilmoituksessa on historiapisteiden lisäksi ilmoituskohtaiset äänestyspisteet tekstille ja kuville. Ilmoituskohtaiset äänestyspisteet ovat rajattomia ja voivat aina nousta jos äänestetään ilmoituksen tekstiä ja kuvia. Vain historiapisteiden summalla on min ja max arvot. Kun laitetaan uusi ilmoitus sen teksti ja kuvat on aina nolla, mutta sen lisäksi siinä näkyy käyttäjätunnuksesta tuleva aikaisempien ilmoitusten kumuloitunut summa.

Väärin äänestetty

Moderaattori etsii ajoittain selkeitä nettikuvia ja lätkii niille mielestämme oikeudenmukaisesti miinuksia. Jos sattuu selviä virheitä niin ne korjataan. Ota yhteyttä webmaster@seksitreffit.fi jos kuviasi on äänestetty väärin.

MUISTA: emme pysty selvittämään mikä on kenenkin oma kuva - jos sama kuva joka on ilmoituksessasi löytyy muilta nettisivuilta SE ON FEIKKI ! Eli käytä uniikkeja kuvia.

JOS SINULLA ON MITÄ TAHANSA ONGELMIA KUVIEN KANSSA:

lähetä se sähköpostilla webmaster@seksitreffit.fi ja selosta niin autamme. Muokkaamme ja autamme kuvankäsittelyssä jos sinulla on aitojen kuvien kanssa ongelmia.

Jos kuvaasi äänestetään feikiksi vaikka se ON OMA ja sitä ei löydy MUILTA NETTISIVUILTA, ota yhteyttä ja käännämme miinusäänet plussiksi. Tässä ei ole mielivaltaa vaan nimenomaan yritetään luoda uskottavuutta kuviin nettikuvia dissaamalla. Tarkastamme päivittäin varsinkin annetut miinus äänet ja korjaamme jotain omatoimisestikin.

Huom! Noudata lakia:
Maksullista seksiseuraa koskevat ilmoitukset ovat 1.8.2004 alkaen lainvastaisia ja ne poistetaan.

 

Huomaa vielä:

1) Sekstreffit ei ole välityspalvelu

2) Ilmoituksen jättäminen, päivittäminen ja lukeminen sekä ilmoitukseen vastaaminenon ilmaista. Ilmoittajat saavat yhteydenotot suoraan ilmaiseksi.

3) Tarjoamme ilmoittajille teknisen apuvälineen jolla he itse voivat jättää ilmoituksen ja itse ylläpitää sitä.

4) Jokainen ilmoittaja on oman ilmoituksensa julkaisija. Vakuutat että olet täysi-ikäinen ja et hae alaikäisten seuraa. Vakuutat myös, että toimit täysin itsenäisesti etkä tarjoa maksullista seksiseuraa tai edistä sellaisen välittämistä.