Victoria Milan - Suomen suurin deittisivusto varatuille

SÄÄNNÖT ILMOITTAJILLE

ADVERTISING RULES

Kuvien VALIDOINTI
Pic VALIDATION

AIDOT KUVAT:
Aito vai ei äänestäminen

REAL PICTURES:
Voting pictures as real or fake

OHJEET ja Tietosuoja

INSTRUCTIONS for advertisers

Hyvä Seksiseuraa-ilmoitus. Guide to a good dating ad.

Herrasmiesopas

Gentleman's guide for datingVARO huijausta

BEWARE of scammers

Äänestä tekstiä tai kuvia aidoksi tai ei-aidoksi, tulokset päivittyvät heti.

Äänestysohjeet löytyvät ilmoituksesta siinä olevien plus ja miinus pisteiden vierestä linkkistä jossa lukee ÄÄNESTÄ TÄSTÄ. Äänestämällä autat paljastamaan feikit sekä tunnistamaan rehelliset aidot ilmoittajat!

Sivuston vierailijat voivat äänestää kuvia tai ilmoitustekstiä ei-aidoksi tai aidoksi. Äänestys EI TARKOITA onko kuva tai teksti hyvä vai huono VAAN SE TARKOITTAA onko se totuudenmukainen. Ei-aidoksi äänestäminen tuo ilmoitukseen näkyville miinus pisteen, aidoksi äänestäminen plussa pisteen. Ilmoituskohtaiset pisteet ovat nolla uudelle ilmoitukselle, mutta sen lisäksi ilmoituksessa näkyy ilmoittajan aikaisempien ilmoitusten historiapisteiden summa. Äänien summat määrittävät ilmoituksessa näkyvät plussa tai miinus pisteet. Eniten aidoksi äänestetyt löytyvät parhaiten Aidoksi äänestetyt -näkymältä.

Historiapisteet

Ilmoituksessa näkyvät historiapisteet ovat saman ilmoittajan kaikkien ja jo poistettujenkin ilmoitusten plussien ja miinusten summa. Näin ilmoittajan koko historia siirtyy pisteinä myös uusiin ilmoituksiin. Jokaisella ilmoituksella on historiapisteiden lisäksi omat ilmoituskohtaiset plussat ja miinukset sekä tekstin että kuvien osalta. Historiapisteet on rajoitettu välille -5 ja +10. Ilmoituskohtaisilla tekstien ja kuvien pisteillä ei ole rajoituksia.

Väärin äänestetty

Jos kuviasi äänestetään ei-aidoiksi mutta ne ovat aina olleet omiasi eikä niitä löydy muilta nettisivuilta, ota meihin yhteyttä sähköpostilla asian korjaamiseksi. Huomaa: jos sama kuva löytyy miltä tahansa muulta nettisivuilta, kohtelemme sitä ei-aitona. Eli käytä uniikkeja kuvia ilmoituksissasi.

Lähetä meille sähköpostia ongelmatilanteissa

Jos sinulla on ongelmia äänestämisen tai kuvien kanssa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen webmaster@seksitreffit.fi ja kuvaile mahdollisimman tarkasti ongelmasi. Me autamme sinua kaikissa ongelmissa.

Huom! Noudata lakia:
Maksullista seksiseuraa koskevat ilmoitukset ovat 1.8.2004 alkaen lainvastaisia ja ne poistetaan.

 

Huomaa vielä:

1) Sekstreffit ei ole välityspalvelu

2) Ilmoituksen jättäminen, päivittäminen ja lukeminen sekä ilmoitukseen vastaaminen on ilmaista. Ilmoittajat saavat yhteydenotot suoraan ilmaiseksi.

3) Tarjoamme ilmoittajille teknisen apuvälineen jolla he itse voivat jättää ilmoituksen ja itse ylläpitää sitä.

4) Jokainen ilmoittaja on oman ilmoituksensa julkaisija. Vakuutat että olet täysi-ikäinen ja et hae alaikäisten seuraa. Vakuutat myös, että toimit täysin itsenäisesti etkä tarjoa maksullista seksiseuraa tai edistä sellaisen välittämistä.


 

 


stats: stat