Milf Area and NaugthyBook

Takaisin ilmoitusta jättämään


SÄÄNNÖT:
onko ilmoituksesi poistettu?

IN ENGLISH:
Advertising Rules

KUVAT:
Aidoksi ja ei-aidoksi äänestäminen

Paremmat Seksitreffit - tietosuoja ja ohjeet


Millainen on hyvä deitti-ilmoitus?

Herrasmiesopas

Herrasmiesopas

"Herrasmies on herrasmies myös seksikuvia katsellessaan"

Seuraavat ohjeet on koottu naisilta saamistamme tiedoista. Tarkoituksena on lisätä ymmärtämystä.
Turva-seksi

Turva-seksin tarkoituksena on estää sukupuolitautien tarttuminen. Herrasmies on turva-seksin suhteen AINA hyvin tarkka. Tärkeintä turva-seksissä on kondomin käyttö. Kondomia käytetään niin naidessa kuin suuseksissäkin.

Luottamuksellisuus ja salassapito

Herrasmies ymmärtää luottamuksellisuuden tärkeyden. Kaikki mitä välillänne tapahtuu on jäätävä heidän väliseksi salaisuudeksi. Luottamus on vastavuoroista, joten Sinultakin odotetaan luottettavuutta ja kunnioitusta henkilön tarpeeseen suojella myös itseään.

Sukupuolitaudit

Viisas henkilö on hyvin tarkka turvaseksin suhteen. Lisäksi hän käyn säännöllisesti sukupuolitautitesteissä. Kukaan seksisuhteita harrastanut ei voi kuitenkaan olla täysin varma ettei olisi jokin piilevä tauti. Siksi on aina käytettävä kondomia. Ilman poikkeuksia.

Kunnioita naisen tahtoa

Herrasmies ottaa joka asiassa ja joka tilanteessa huomioon naisen tahdon. Älä käyttäydä kovakouraisesti, vaan seuraa naisen antamia ohjeita. Tapaaminen voi loppua minä hetkenä tahansa, jos nainen niin päättää.

ÄLÄ yritä pakottaa omia tahtojasi läpi! Tämä saattaa johtaa jopa raiskaussyytteeseen. Yleinen salassapitokäytäntö ei tietenkään suojele väkivaltaisia eikä rikollisia. Naisiin kohdistuvat rikokset päätyvät helposti poliisin tietoon.

 

"Epäröin aluksi laittaa seksi-kuvia ilmoitukseeni. Nyt kokemuksesta voin sanoa, että kuvat tuottivat paljon kontakteja..."