Victoria Milan - Suomen suurin deittisivusto varatuille

SÄÄNNÖT ILMOITTAJILLE

ADVERTISING RULES

Kuvien VALIDOINTI
Pic VALIDATION

AIDOT KUVAT:
Aito vai ei äänestäminen

REAL PICTURES:
Voting pictures as real or fake

OHJEET ja Tietosuoja

INSTRUCTIONS for advertisers

Hyvä Seksiseuraa-ilmoitus. Guide to a good dating ad.

Herrasmiesopas

Gentleman's guide for datingVARO huijausta

BEWARE of scammers

 

SÄÄNNÖT ILMOITTAJILLE

ADVERTISING RULES

Kuvien VALIDOINTI
Pic VALIDATION

AIDOT KUVAT:
Aito vai ei äänestäminen

REAL PICTURES:
Voting pictures as real or fake

OHJEET ja Tietosuoja

INSTRUCTIONS for advertisers

Hyvä Seksiseuraa-ilmoitus. Guide to a good dating ad.

Herrasmiesopas

Gentleman's guide for datingVARO huijausta

BEWARE of scammers

Sääntöjä, joita rikkovat seuranhakuilmoitukset poistamme ilman varoitusta

Advertising Rules in english English

Kuvien validointiohjeisiin tästä

Nämä säännöt ja ohjeet on luotu ilmoittajien hyödyksi ja turvaksi, joten suhtaudu näihin positiivisesti. Lue ohjeet huolella ennen ilmoituksen jättämistä.

Suomen kuumin treffisivusto ei sulata maksullista seuran tarjoamista. Päiväkahviseura tulkitaan maksullisen seksin tarjoamiseksi samoin kuin kaikki muutkin piiloilmaisut joilla vihjataan maksulliseen seksiin.

Maksullista seksiä tarjoavan ilmoittelun kieltäminen ei estä rohkeita, tyylikkäitä, empaattisia ja leikkisiä seuranhakuilmoituksia. Emme halua tylsiä ilmoituksia.

Päivitetty: 11.04.2020

  LAATUKRITEERIT KUVILLE:

 1. Käytä vain omia kuvia joita ei ole muualla. Jos ilmoituksessasi oleva kuva (tai lähes sama) löytyy joltain toiselta nettisivulta tai kuvassa on muiden sivujen vesileimoja, oletamme ettei kuva ole sinun ja kohtelemme sitä feikkinä vaikka olisit kuvassa! Käytämme tätä sääntöä feikkien tunnistamiseen. Jos kuva (tai lähes sama) löytyy escort aiheiselta sivulta, tunnus suljetaan.

 2. Jos kuvassa on lappu tai muu teksti jossa on toisen nettisivun nimi, tunnus suljetaan. Todistelapun laittaminen ainakin yhteen kuvaan tai ilmoituksen kuvien validointi on suositeltavaa. Jos todistelappu on manipuloitu kuvankäsittelyohjelmalla, poistetaan kuva ja ilmoitus merkitään feikiksi. Myös räikeästi manipuloidut kuvat poistetaan.

 3. "Nainen etsii miestä", Hieronta ja Edustusseuraa kategoriassa saa olla alastomuutta mutta hyvällä maulla - ei rivoja kuvia - ei alapään kuvia, kameralle pyllistelyä tai levittelyä! Ei alapään vilauttelua, ei tyrkkyjä tai provosoivia asentoja, ei liikaa paljasta pintaa. Sääntöjen vastaiset kuvat poistetaan ilman varoitusta.

 4. Kuvissa saa peittää vain kasvoja ja tatuointeja. Jos peität strategisia kehonosia, kuva poistetaan. Emme halua sivustoa täyteen kuvia joissa on tarroja ja peittopalkkeja. Jos et halua olla alasti kuvissa, laita vaatteet päälle!
 5. LAATUKRITEERIT ILMOITUSTEKSTILLE:

 6. Seuranhakukategorioissa ei saa tarjota mitään - vain HAKEA seuraa. Jos ilmoitus seuranhakupalstalla ei näytä seuranHAKUilmoitukselta, se poistetaan. Jos hierontailmoitus ei näytä hierontamainokselta se poistetaan.

 7. Mihin tahansa talousasioihin vihjaaminen johtaa seuranhakuilmoituksen poistamiseen. Itseään saa kehua varakkaaksi mutta melkeinpä kaikki muu taloudellinen vihjaus on kiellettyä seuranhaussa.

 8. Liian suorasukainen, vähäsanainen, TARJOAVA tai TYRKYTTÄVÄ seuranhakuilmoitus poistetaan epäuskottavana. Hyvä seuranhakuilmoitus on puhutteleva ja ainakin vähän empaattinen.

 9. "Nainen etsii miestä" palstalla ilmoittajan on kerrottava itsestään ja kuvailtava KUNNOLLA millaista ihmistä etsii. Ilmoitukset joissa seuralaiselle ei aseteta USKOTTAVIA kriteereitä poistetaan epärealistisena. Yleisestikin pidempiin ilmoituksiin tulee enemmän ja parempia vastauksia. Jos luettelet vain asioita joilla EI OLE VÄLIÄ, ilmoituksesi poistetaan.

 10. Seuranhakuilmoituksiin: EI kellonaikahaitareita, ei kadun nimiä eikä osoitteita turvallisuussyistä - voit kirjoittaa kaupunginosan, iltapäivällä, iltaisin, klo 20 jälkeen mutta ei tarkkoja tapaamisaikoja. EI useampia paikkakuntia eikä aikatauluja ilmoitukseen. EI epäuskottavia ikähaitareita esim. "etsin naista 25-65v". Ei kukaan usko tuollaista!

 11. Ilmoituksen otsikon täytyy olla kuvaava. Seuranhakuilmoituksen otsikossa ei saa olla puhelinnumeroa eikä ajanjaksoa.

 12. Ilmoitukset tulee olla oikeissa kategorioissa, muuten ne poistetaan. Myös eri käyttäjätunnuksista samaan kategoriaan saman tahon jättämät ilmoitukset poistetaan herkästi.

 13. Asetettujen estojen kiertäminen ilmoitustekstissä, esim. kirjoittamalla sanoja väärin tai tavuttamalla, johtaa ilmoituksen poistamiseen ja tunnuksen sulkemiseen.

Laatukriteerien tarkennukset ja lisäykset:

 • Etsit "nuorta seuraa" ilman että täsmennät seuran ikää. Sivustolla on ehdoton 18v ikäraja ja viittaukset alaikäisiin aiheuttaa ilmoituksen poistamisen.

 • Poistamme ilmoitukset joissa tarjotaan pk-seuraa, päiväkahviseuraa, lounasseuraa, koti- ja hotellikäyntejä, etsitään sponsoria , sokerideittailua tai vastaavalla piiloilmaisulla tarjotaan maksullista seksiä. Kaikenlainen seuran tarjoaminen tulkitaan helposti maksullisen seuran hakuilmoitukseksi, koska deitti- ja seksiseuraa perinteisesti haetaan, ja maksullista seksiseuraa tarjotaan.

 • Poistamme hierontailmoitukset, joissa tarjotaan esim. hierontaa lisämausteilla tai muuten viitataan seksipalveluihin. Maksullisen hieronnan tarjoaminen on normaalia, mutta lisämauste-hieronta tai muu vastaava kiertoilmaus tulkitaan maksullisen seksin tarjoamiseksi. Hieroja saa toki olla hellä, lämmin, kaunis ja vähäpukeinen (aivan kuten missit telkkarissa) mutta seksi ei kuulu hierontaan.

 • Jos tarjoat seuralaispalvelua ilman seksiä, tuo se selkeästi esiin ilmoituksessasi ja se hyväksytään. Edustusseuraa juhlatilaisuuksiin tai vastaava ilmoitus hyväksytään, mutta jos ilmoituksessa lukee esim. "seura voi johtaa muuhunkin" tms, on ilmoitus sääntöjen vastainen ja se poistetaan.

 • Mikäli tarjotaan s/m, alistamis-, domina- ja muita roolileikkejä, täytyy selvästi ilmoittaa ettei kyseessä ole seksin tarjoaminen. Normaali käytäntö on että ammattimaisesti tarjottuihin S/M-leikkeihin esim. Domina-palveluihin ei kuulu seksi mukaan, mutta selvyyden vuoksi tämä on mainittava ilmoituksessa.

 • Jos etsit varakasta kumppania tai ilmoituksessasi on jokin muu taloudellinen vihjaus, se poistetaan. Varakasta kumppania voit etsiä sivustoillamme vain jos etsit varakasta puolisoa elämänkumppaniksi. Jos näyttää siltä että kyse on muusta kuin siitä, ilmoituksesi poistetaan. Jos pari etsii varakasta kolmatta pyörää, tulkitaan tämä myös maksullisen seuran tarjoamiseksi.

 • Ilmoitus voidaan poistaa jos joku kertoo meille olleensa yhteydessä ilmoittajaan ja kyseessä olikin maksullisen seksin tarjoaminen. Ilmoituksia ei kuitenkaan poisteta pelkän epäilyn perusteella. Ilmoituksen poistamiseen tarvitsemme aina todisteet.
 • Lisäksi ilmoitus poistetaan seuraavista syistä:

 • Ilmoituksessa on selvästi alaikäisten kuvia. Ikäraja on 18 vuotta.
 • Ilmoituksen on jättänyt ilmeisesti alaikäinen tai sillä haetaan alaikäistä seuraa.
 • Ilmoituksessa on eläinten kuvia seksiin yhdistettynä tai vihjataan eläinseksiin.
 • On selvää ettei kuva esitä ilmoittajaa tai on omiaan johtamaan harhaan.
 • Ilmoituksessa kehotetaan tai houkutellaan laittomaan tekoon.

HUOM: Pyrimme tulkitsemaan näitä sääntöjä oikeudenmukaisesti. Emme kuitenkaan pitkän harjoittelunkaan jälkeen osaa lukea ilmoitajan ajatuksia! Älä siis jätä ilmoituksia jotka ovat tulkinnanvaraisesti sääntöjen rajamailla. Jos et halua että ilmoituksesi poistetaan tulkinnanvaraisuuden vuoksi, kirjoita selvästi mistä on ja mistä ei ole kyse.

Huom! Noudata lakia:
Maksullista seksiseuraa koskevat ilmoitukset ovat 1.8.2004 alkaen lainvastaisia ja ne poistetaan.

 

Huomaa vielä:

1) Sekstreffit ei ole välityspalvelu

2) Ilmoituksen jättäminen, päivittäminen ja lukeminen sekä ilmoitukseen vastaaminen on ilmaista. Ilmoittajat saavat yhteydenotot suoraan ilmaiseksi.

3) Tarjoamme ilmoittajille teknisen apuvälineen jolla he itse voivat jättää ilmoituksen ja itse ylläpitää sitä.

4) Jokainen ilmoittaja on oman ilmoituksensa julkaisija. Vakuutat että olet täysi-ikäinen ja et hae alaikäisten seuraa. Vakuutat myös, että toimit täysin itsenäisesti etkä tarjoa maksullista seksiseuraa tai edistä sellaisen välittämistä.


 

 


stats: stat