Milf Area and NaugthyBook

Takaisin ilmoitusta jättämään


SÄÄNNÖT:
onko ilmoituksesi poistettu?

IN ENGLISH:
Advertising Rules

KUVAT:
Aidoksi ja ei-aidoksi äänestäminen

Paremmat Seksitreffit - tietosuoja ja ohjeet


Millainen on hyvä deitti-ilmoitus?

Herrasmiesopas
Takaisin ilmoitusta jättämään


SÄÄNNÖT:
onko ilmoituksesi poistettu?

IN ENGLISH:
Advertising Rules

KUVAT:
Aidoksi ja ei-aidoksi äänestäminen

Paremmat Seksitreffit - tietosuoja ja ohjeet


Millainen on hyvä deitti-ilmoitus?

Herrasmiesopas

Sääntöjä, joita rikkovat seuranhakuilmoitukset poistamme ilman varoitusta

Advertising Rules in english English        Säännöt suomeksi tässä. finnish

Onko seksitreffit.fi ilmoituksesi poistettu? Suomen kuumin treffisivusto ei sulata päiväkahviseuraa tai vastaavaa. Päiväkahviseura tulkitaan maksullisen seksin tarjoamiSeksi.

Nämä säännöt ja ohjeet on luotu ilmoittajien hyödyksi ja turvaksi, joten suhtaudu näihin positiivisesti.

Päiväkahviseura -ilmoittelu on kiellettyä. Tämä koskee myös piiloilmaisuja joilla ilmoituksessa vihjaistaan kysymyksessä olevan maksullinen seksi tai päiväkahviseuraa tarjotaan muilla kiertoilmauksilla.

Maksullista seksiä tarjoavan ilmoittelun kieltäminen ei kiellä rohkeita mutta tyylikkäitä, empaattisia ja leikkisiä seuranhakuilmoituksia. Lue ohjeet tarkkaan, emme halua tylsiä ilmoituksia.

Päivitetty: 19.02.2019

LAATUKRITEERIT:

 • "Nainen etsii miestä" kategoriassa saa olla ALASTOMUUTTA mutta hyvällä maulla - ei rivoja kuvia - ei alapään kuvia, kameralle pyllistelyä tai levittelyä!
  Hieronta ja Edustusseuraa kategoriassa on oltava vaatteet päällä. Ei liikaa vilauttelua, ei asiattomia asentoja, ei liikaa paljasta pintaa! Vähintään uima-asu.

 • "Nainen etsii miestä" palstalla ilmoittajan on kerrottava itsestään ja kuvailtava KUNNOLLA millaista ihmistä etsii. Ilmoitukset joissa seuralaiselle ei aseteta USKOTTAVIA kriteereitä poistetaan epärealistisena. Jos luettelet asioita joilla EI OLE VÄLIÄ ilmoituksesi poistetaan.
 • Mihin tahansa talousasioihin vihjaaminen johtaa seuranhakuilmoituksen poistamiseen (paitsi itsensä varakkaaksi kehuminen).
 • Liian suorasukainen, vähäsanainen, TARJOAVA tai TYRKYTTÄVÄ seuranhakuilmoitus poistetaan epäuskottavana. Hyvä seuranhakuilmoitus on puhutteleva ja ainakin vähän empaattinen.
 • Jos ilmoitus seuranhakupalstalla ei näytä seuranHAKUilmoitukselta SE POISTETAAN! Jos hierontailmoitus ei näytä hierontamainokselta SE POISTETAAN!
 • Otsikon täytyy olla kuvaava! Seuranhakuilmoituksen OTSIKOSSA ei saa olla puhelinnumeroa eikä ajanjaksoa.
 • Ei tapaamisten tarkkoja aikoja tai paikkoja turvallisuussyistä - toki voit kirjoittaa koska sinut parhaiten tavoittaa. EI epäuskottavia ikähaitareita, esim "etsin naista 25-65v", ei kukaan usko tuollaista, ole valikoivampi!
 • Jos ilmoituksessasi oleva kuva (tai lähes sama) löytyy joltain toiselta nettisivulta tai kuvassa on muiden sivujen vesileimoja oletamme ettei kuva ole sinun ja kohtelemme sitä feikkinä vaikka olisit kuvassa! Käytä kuvia joita ei ole muualla. Käytämme tätä sääntöä feikkien tunnistamiseen.

 

Laatukriteerien tarkennukset ja lisäykset:

 • Ilmoitukset tulee olla oikeissa kategorioissa, muuten ne poistetaan. Eri käyttäjätunnuksista samaan kategoriaan saman tahon jättämät ilmoitukset poistetaan herkästi.

 • Kuvissa saa peittää vain kasvoja ja tatuointeja. Jos peität strategisia kehonosia poistamme kuvat koska emme halua sivustoa täyteen kuvia joissa on peittopalkkeja. Jos et halua olla alasti kuvissa laita vaatteet päälle.

 • Etsit "nuorta seuraa" ilman että täsmennät seuran ikää. Meillä on ehdoton 18v ikäraja ja viittaukset alaikäisiin aiheuttaa ilmoituksen poistamisen.

 • Poistamme jos tarjotaan pk-seuraa, päiväkahviseuraa, lounasseuraa, koti- ja hotellikäyntejä, etsitään sponsoria tai vastaavalla piiloilmaisulla tarjotaan maksullista seksiä.

 • Ilmoituksessa tarjotaan esim hierontaa lisämausteilla. Hieronta on normaalisti maksullista, jolloin lisämauste-hieronta tulkitaan maksullisen seksin piiloilmaisuksi. Hierojan ammatin markkinointia ei ole rajoitettu joten puhtaita hierontailmoituksia ei voida poistaa.

 • Pelkkää Hierontaa tai Edustusseuraa saa tarjota, mutta jos silloin vihjataan seksiin se voidaan poistaa. Hieroja saa toki olla hellä, lämmin, kaunis ja vähäpukeinen (aivan kuten missit telkkarissa) mutta seksi ei kuulu hierontaan.

 • Ilmoituksessa tarjotaan seuraa. Tämä tulkitaan helposti maksullisen seuran hakuilmoitukseksi, koska deitti- ja seksiseuraa perinteisesti haetaan, ja maksullista seksiseuraa tarjotaan.

 • Jos tarjoat seuralaispalvelua ilman seksiä, eli esim edustusseuraa juhlatilaisuuksiin ilman seksiä, ilmoituksesi hyväksytään jos selvität nämä rajat ilmoituksessasi. Jos ilmoituksessa lukee esim: "seura voi johtaa muuhunkin" tms, on ilmoitus sääntöjen vastainen ja poistetaan.

 • Mikäli tarjotaan s/m, alistamis-, domina- ja muita roolileikkejä täytyy selvästi ilmoittaa, ettei kyseessä ole seksin tarjoaminen. Normaali Keski-Eurooppalainen käytäntö on että ammattimaisesti tarjottuihin roolileikkeihin esim. domina-palveluihin ei kuulu seksi mukaan, mutta selvyyden vuoksi tämä on mainittava ilmoituksessa.

 • Jos etsit varakasta kumppania on ilmoituksesi vaarassa tulla poistetuksi ellei ilmoituksessasi pyritä avioliittoon tai mikäli siinä on mitä tahansa muuta epäilyttävää. Naiset ovat perinteisesti olleet kiinnostuneita varakkaista aviomiehistä, joten se ei yksin riitä ilmoituksen poistamiseen. Jos etsit yhtä varakasta puolisoa elämänkumppaniksi, on kyseessä normaali "hyvän avioliitton etsiminen". Ilmoitus poistetaan jos näyttää siltä että kyse on muusta kun siitä että haluat vain varakkaan aviopuolison (joka on aika monen toive).
 • Jos pari etsii varakasta kolmatta pyörää, tulkitaan tämä maksullisen seuran tarjoamiseksi koska perinteisesti varakkaan puolison haluaminen on historiallisesti "normaalia" lähinnä sinkuille, ei pareille.

 • Ilmoitus voidaan poistaa jos joku kertoo meille olleensa yhteydessä ilmoittajaan ja kyseessä olikin maksullisen seksin tarjoaminen. Ilmoituksia ei kuitenkaan poisteta "tuntemuksen perusteella".

 • HUOM: Emme ole ajatuksenlukijoita! Jos et halua että ilmoituksesi poistetaan tulkinnanvaraisuuden vuoksi kirjoita selvästi mistä on ja mistä ei ole kyse. Yleisestikin pidempiin ilmoituksiin tulee enemmän ja parempia vastauksia!

Lisäksi ilmoitus poistetaan seuraavista syistä:

 • Ilmoituksessa on selvästi alaikäisten kuvia. Ikäraja on 18 vuotta.
 • Ilmoituksen on jättänyt ilmeisesti alaikäinen tai sillä haetaan ilmeisesti alaikäistä seuraa.
 • Ilmoituksessa on eläinten kuvia seksiin yhdistettynä tai vihjataan eläinseksiin.
 • On selvää ettei kuva esitä ilmoittajaa ja on omiaan johtamaan harhaan.
 • Ilmoituksessa kehotetaan tai houkutellaan laittomaan tekoon.

Pyrimme tulkitsemaan näitä sääntöjä oikeudenmukaisesti. Emme kuitenkaan pitkän harjoittelunkaan jälkeen osaa lukea ilmoitajan ajatuksia! Älä siis jätä ilmoituksia jotka ovat tulkinnanvaraisesti sääntöjen rajamailla, jos et halua että niitä poistetaan.

 

Huom! Noudata lakia:
Maksullista seksiseuraa koskevat ilmoitukset ovat 1.8.2004 alkaen lainvastaisia ja ne poistetaan.

 

Huomaa vielä:

1) Sekstreffit ei ole välityspalvelu

2) Ilmoituksen jättäminen, päivittäminen ja lukeminen sekä ilmoitukseen vastaaminenon ilmaista. Ilmoittajat saavat yhteydenotot suoraan ilmaiseksi.

3) Tarjoamme ilmoittajille teknisen apuvälineen jolla he itse voivat jättää ilmoituksen ja itse ylläpitää sitä.

4) Jokainen ilmoittaja on oman ilmoituksensa julkaisija. Vakuutat että olet täysi-ikäinen ja et hae alaikäisten seuraa. Vakuutat myös, että toimit täysin itsenäisesti etkä tarjoa maksullista seksiseuraa tai edistä sellaisen välittämistä.